Personal Training

1 op 1 & doelgericht trainen

Heb jij ook al een aantal tevergeefse pogingen gedaan om een strakker lichaam of een gezondere levensstijl te krijgen? Weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Ik kan je daarbij helpen!

Specialisatie in het persoonlijk begeleiden en coachen door middel van een op maat gemaakt plan. Tijdens de personal fitness training ligt de nadruk op techniek. Elke oefening wordt uitvoerig besproken, voorgedaan en uitgelegd. Daar waar nodig of mogelijk, wordt het trainingsschema direct aangepast aan je mogelijkheden. We trainen in de studio in Valkenswaard of heerlijk in de buitenlucht, dat bepalen we samen.

Personal trainer in Valkenswaard

 

Vanwege de 1 op 1 persoonlijke begeleiding kunnen we heel specifiek en doelgericht training en advies geven. Dit zorgt onder meer voor extra motivatie, afwisselende trainingen en eerder en beter resultaat. Het maakt niet uit welke doelstelling jij voor ogen hebt, samen met mij behaal je jouw doelen gegarandeerd.

Ben jij op zoek naar een Personal Trainer in Valkenswaard? Maak dan vrijblijvend een afspraak met mij. Ik ben er om jou op weg te helpen.

Lekker in je vel!

Samen zorgen we ervoor dat je weer goed in je vel komt te zitten

Samen jouw doelen behalen

Ik coach en train jou met een persoonlijk plan op maat

Individueel of in en groep

1 op 1 training of toch liever in groepsverband? Dat kan!