Over mij

Mijn topsport? Jouw doel samen behalen!

Hoi! Ik ben Mieke Verlinden, trotse moeder van … van .. jaar oud. In 2004 ben ik afgestudeerd op het CIOS, dat ik op dat moment combineerde met mijn topsport carrière als snowboardster. Ik was lid van de nationale selectie en Jong Oranje. Een super gave tijd met mooie resultaten in zilveren en gouden medailles.

Na deze carrière ben ik door gaan studeren als fysiotherapeute en heb ik dit beroep jarenlang bij verschillende praktijken beoefend. Daarnaast werkte ik als (personal) trainer op o.a. sportscholen en gaf ik lessen zoals pilates, spinning, total body work out.

Trots op mijn klanten

Ik ben heel trots op mijn klanten en ik behaal mooie resultaten als personal trainer. Ik begeleid je van a tot z,  geef je huiswerk, een voedingsplan en ik doe regelmatig een test om te kijken of je lichamelijk vooruit gaat.

Training geven en jou van jouw klachten afhelpen is mijn passie en drijfveer. Ik geniet van iedere training en behandeling die ik geef! Door veel variatie aan te brengen in mijn trainingen en behandelingen, blijf ik mezelf uitdagen en motiveer ik mijn klanten om het beste uit zichzelf te halen.

Met welk doel mag ik jou helpen?

Lekker in je vel!

Samen zorgen we ervoor dat je weer goed in je vel komt te zitten

Samen jouw doelen behalen

Ik coach en train jou met een persoonlijk plan op maat

Individueel of in en groep

1 op 1 training of toch liever in groepsverband? Dat kan!