Bootcamp

Binnen of buiten trainen

Wilt u intensief en gemotiveerd trainen in de buitenlucht? Kom dan eens mee doen met de bootcamp training in Valkenswaard ! Deze trainingsmethode biedt een uitstekende full body workout voor alle fitnessniveaus. De BootCamp training bestaat uit een combinatie van oefeningen voor cardio- en spiertraining waarmee u snel uw ideale fysieke conditie bereikt. Daar komt nog bij dat de BootCamp training in Valkenswaard zich buiten afspeelt, en u dus tijdens het trainen ook nog eens profiteert van de gunstige effecten van de buitenlucht. Lijkt het u wel interessant om een keer mee te doen? Doe dan eens met ons mee!

Bootcamp in Valkenswaard

De Bootcamp bestaat uit intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Hiervoor gebruik ik wat buiten voorhanden is. Denk hierbij aan stoepranden, bankjes, hekken en alles wat de natuur ons biedt. Daarnaast maak ik gebruik van attributen die speciaal voor de Bootcamplessen zijn.

 

Binnen de Bootcamplessen traint iedereen op zijn eigen niveau. Iedereen kan op zijn eigen niveautrainen. Dus jij ook! Start volgende week al…

Lekker in je vel!

Samen zorgen we ervoor dat je weer goed in je vel komt te zitten

Samen jouw doelen behalen

Ik coach en train jou met een persoonlijk plan op maat

Individueel of in en groep

1 op 1 training of toch liever in groepsverband? Dat kan!